miercuri

22 mai, 2024

18 martie, 2022

Personalului diplomatic şi reprezentanţilor guvernelor din Rusia şi Belarus li s-a interzis accesul în Parlamentul European, scrie EFE citată de Agerpres.

„Începând de astăzi, personalului diplomatic şi guvernamental din Rusia şi Belarus îi este interzisă intrarea în incinta Parlamentului European. Nu este loc în casa democraţiei pentru cei care vor să distrugă ordinea democratică”, subliniază pe Twitter preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

Acest anunţ intervine la o zi după ce Parlamentul European a cedat una din clădirile sale unei organizaţii a societăţii civile ucrainene – Promote Ukraine – pentru a-şi coordona acţiunile în Belgia şi a oferi sprijin administrativ şi psihologic refugiaţilor care fug de război şi descind în capitala belgiană.

Parlamentul European a restricţionat încă din prima săptămână a invaziei ruse în Ucraina utilizarea facilităţilor sale de presă pentru jurnaliştii de la Russia Today şi Sputnik, ale căror emisiuni au fost suspendate la nivel European.Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: