vineri

19 iulie, 2024

21 mai, 2018

Andrei Năstase are șanse să câștige Primăria Chișinău

În șase din cele șapte localități în care duminică au avut loc alegeri locale, înainte de termen, primarii au fost aleși din primul tur, anunță Deschide.md.

În municipiul Chișinău se va organiza turul doi de alegeri, peste două săptămâni. Potrivit rezultatelor finale, Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a obținut 40,97% din voturi, iar Andrei Năstase, candidatul Platformei Demnitate și Adevăr – 32,12%.

În municipiul Bălți, potrivit datelor preliminare, alegerile au fost câștigate de către candidatul formațiunii Partidul Nostru, Nicolai Grigorișin.


În comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, a câștigat alegerile candidata Partidului Șor, Marina Tauber.

În celelalte localități, învingători au ieșit candidații Partidului Democrat. Informațiile au fost comunicate de către șeful interimar al Serviciului de comunicare al Comisiei Electorale, Corneliu Pasat.

În comuna Leușeni, raionul Hâncești, cele mai multe voturi, 90,79%, le-a acumulat Ion Dragan, candidatul PDM, care a concurat cu Ion Bujeac de la PSRM.

În satul Nemțeni, raionul Hâncești, cele mai multe voturi, 82,58%, le-a acumulat Maria Ghițu, candidat PDM, care a concurat cu Timofei Sindilă de la PSRM.


Învingător în comuna Volovița, raionul Soroca, a ieșit Ghenadie Nitrean, candidat PDM, cu 79,36%, învingându-l pe Alexandru Cerchez de la PSRM.

În comuna Pârlița, raionul Ungheni, a câștigat Stanislav Babuțac, candidat PPDM – 85,61%, având-o drept concurentă pe Galina Andriuța de la Partidul Politic Platforma Demnitatea și Adevăr.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Sâmbătă seară ne-a trecut tuturor – nu numai lui Donald

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: