marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 octombrie, 2017

Consiliul de Integritate din Republica Moldova a anunțat un nou concurs pentru funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate, după ce niciunul dintre cei doi candidați nu au trecut de testul la poligraf.

Potrivit Radio Chișinău, candidații testați sunt Teodor Cîrnaț, membru al Consiliului Superior al Magistraturii și Victor Strătilă, actualul vice-președinte interimar al ANI.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Rezultatele testelor la poligraf au fost examinate în cadrul ședinței de luni a Consiliului de Integritate, în absența presei, fiind vorba despre date cu caracter personal. Cei doi candidați au susținut până acum un test în scris și proba interviului, dar pentru că nu au trecut de poligraf, au fost excluși din concurs.


Amintim că Autoritatea Națională de Integritate se află în proces de reformare de mai bine de un an, iar în acest timp, a fost stopat procesul de verificare a declarațiilor de avere și interese ale demnitarilor și funcționarilor publici.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: