vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 decembrie, 2019

Premierul Ludovic Orban l-a numit consilier onorific pe deputatul Remus Borza, fost membru ALDE. Decizia este publicată în Monitorul Oficial de luni.

Remus Borza este deputat de Brașov, ales în 2016 pe listele ALDE. A activat pe lângă grupul PSD, fără să se fi înscris în partid, după ce în 2017 a fost exclus din ALDE din cauză că a votat împotriva moțiunii de cenzură care a condus la căderea Guvernului Grindeanu.

A fost consilier onorific pe probleme economice și al fostului premier PSD Viorica Dăncilă, dar a fost demis după nici 10 zile în care a ocupat poziția din cauza declarații privind necesitatea restructurării guvernului și a reducerii numărului de bugetari.


În toamnă, Remus Borza a înființat platforma Forța Națională, la care au aderat toți cei excluși din ALDE care au sprijinit în Parlament instalarea guvernului Orban. Forța Națională este acum consudă de Teodor Meleșcanu.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: