luni

15 aprilie, 2024

28 iulie, 2023

Academia de Studii Economice din București anunță vineri organizarea unui nou concurs la începutul lunii
septembrie, după ce, în sesiunea iulie 2023, la programele universitare de licență din cadrul Academiei a fost atins un număr record de candidați admiși.

Potrivit unui comunicat al instituției, admiterea la academia de studii economice din București la programele universitare de licență, sesiunea iulie 2023, s-a finalizat cu un număr record de candidați admiși – 6695.

„Dragi studenți, vă doresc să fiți ambițioși, să aveți încredere în voi pentru a face față tuturor provocărilor, să nu vă lipsească energia și curajul, să fiţi cât mai activi pentru a vă bucura de performanțele obținute prin competiție! Suntem mândri de a vă primi în marea noastră comunitate universitară!”, spune prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

Un nou concurs în septembrie


Cea mai bună universitate economică și de administrație publică din Europa de Sud-Est anunță organizarea la începutul lunii septembrie a unui nou concurs de admitere la programele universitare de licenţă cu frecvență, la învățământul la distanță și cu frecvență redusă.

Oferta finală de locuri pentru fiecare program va fi anunțată la sfârșitul lunii august pe toate canalele de informare ale universității: www.ase.ro, facebook și instagram.

Înscrierile vor începe vineri, 1 septembrie, și se vor termina luni, 4 septembrie, ora 14.00.

Înscrierile se desfășoară online prin încărcarea documentelor de concurs și plata taxei de înscriere pe platforma admitere.ase.ro. Pentru întrebări și informații detaliate despre Admitere septembrie 2023, candidații au la dispoziție paginile instituționale Admitere Licență 2023, Facebook, Instagram.


ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziționată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele topuri de prestigiu. academia de studii economice din București se situează pe locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediția 2023, și este singura universitate din țară care se află, pentru al doilea an consecutiv, în top 600 la nivel mondial.

Angajatorii apreciază foarte mult diploma de absolvent al ASE, care constituie garanția unui viitor sigur și a celei mai bune inserții pe piața muncii. O confirmă și influentul QS World University Rankings – ASE este universitatea unde 86% dintre absolvenți își găsesc de lucru în domeniul studiat în primele 6 luni de la terminarea facultății.

ASE beneficiază de peste 3400 de burse de performanță, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus, peste 3000 de locuri de practică și internshipuri la firme de top. Pentru studenții din țară, ASE pune la dispoziție peste 5000 de locuri în căminele proprii.

***

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: