duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 iunie, 2020

Marcel Ciolacu, Dan Barna și Victor Ponta discută miercuri cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, la Palatul Parlamentului. Întâlnirea are loc la inițativa lui Raed Arafat, care a dorit „să explice de ce e importantă prelungirea stării de alertă”, susțin surse politice pentru Digi24.

Cei trei lideri politici, Ciolacu, Barna și Ponta nu susțin prelungirea stării de alertă. „PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!”, spunea Ciolacu, luni, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.


De asemenea, Victor Ponta a anunțat că parlamentarii Pro România nu vor vota prelungirea stării de alertă, în timp ce, liderul USR, Dan Barna, a declarat că „nu se justifică prelungirea stării de alertă la nivel național”.

„Există foarte multe zone în ţară, localităţi, municipii, zone foarte mari, unde prelungirea acesteia nu se justifică, cel puţin pe datele pe care le cunoaştem”, a declarat Barna.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În acest context, Raed Arafat încearcă să îi convingă pe cei trei lideri politici de necesitatea prelungirii stării de alertă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că se impune prelungirea stării de alertă, dar că măsurile restrictive vor fi mai puține decât sunt acum în vigoare. El le-a transmis parlamentarilor un apel la responsabilitate.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: