joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

16 decembrie, 2014

Radu Magdin, CEO al companiei de comunicare Smartlink din 2012, a fost numit consilier onorific al premierului Ponta în materie de comunicare, urmând să se ocupe de strategia de comunicare externă a premierului, cu accent pe poziţionarea României în presa străină, anunţă Guvernul.

Radu Magdin are 33 de ani, este analist şi consultant, CEO al Smartlink Communications din 2012.

Potrivit Mediafax, Radu Magdin a lucrat la Bruxelles, la Parlamentul European, ca ofiţer de presă al grupului PSD, iar ulterior pentru Google, ca manager de politici europene.


“Imaginea României şi a activităţii guvernamentale sunt priorităţi pentru noi în perioada următoare, fiind important ca reformele aflate în curs să contribuie şi la schimbarea percepţiei cu privire la ţara noastră. Ne dorim o comunicare reînnoită cu media internaţională şi o creştere a profilului României la Bruxelles, Washington şi în alte capitale europene sau globale”, afirmă, într-un comunicat, premierul Victor Ponta.

În acelaşi comunicat, Radu Magdin este citat spunând că îl onorează oferta de a lucra pentru imaginea externă a ţării şi a Guvernului, fiind interesat de o cât mai bună reflectare “a României şi a reuşitelor guvernării” în media internaţională.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: