duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 septembrie, 2013

Ministerul Economiei l-a trimis în funcția de membru al Consiliului de Administrație al E.ON Gaz Distribuție SA pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, de profesie actor.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Cătălin Prisăcariu, pe blogul său, și a fost confirmată și de E.ON Gaz Distribuție.

Ministerul Economiei l-a propus pe Zaharescu la E.ON Gaz Distribuție în luna mai 2013, însă numirea a fost confirmată de Adunarea Generală a Acționarilor în 26 iunie, mandatul lui în funcția de conducere a companiei de utilități fiind de 4 ani.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Statul român, prin Ministerul Economiei, are 37% din acțiunile E.ON Gaz Distribuție, acționarul majoritar fiind compania privată E.ON Gaz România SA. De asemenea, Fondul Proprietatea are 12% din firmă.

Andrei Zaharescu este absolvent de actorie, iar înainte de a fi numit purtător de cuvânt al Guvernului, în mai 2012, el a fost crainic la postul Antena 1.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: