sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 februarie, 2019

Liviu Dragnea speră să-l mai vadă 5 secunde pe Donald Trump

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, scrie PSD Teleormanpe Facebook.

Mic Dejun cu Rugăciune este un eveniment la care participarea este plătită.

În ziua anunțului făcut de PSD Teleorman a apărut de peste Ocean și informația că procurorii federali din New York au solicitat comitetul care a organizat ceremonia de învestire a lui Donald Trump să predea documente ce au legătură cu donatorii, fondatorii şi finanţatorii ceremoniei de investire.


Ancheta vizează activitatea comitetului care a strâns suma record de 107 milione de dolari. Procurorii au cerut inclusiv predarea documentelor legate de beneficiile obținute din partea donatorilor, inclusiv oportunități foto, bilete și recepții.

În martie 2018, New York Times a publicat o investigație în care arăta că Elliot Broidy, cel care a semnat invitația pentru Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu la ceremonia de învestire a președintelui american, și-a deschis în luna mai 2017 o filiala în România: Cirinus Defense SRL, firmă specializată în servicii high tech pentru armată.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Eu n-am fost la acele două ministere cu domnul Broidy. Altcineva a fost. Întrebați miniștrii”, a spus Liviu Dragnea. Întrebat dacă știa despre acorduri, liderul PSD a spus că „am aflat din presă”.

În continuare, Dragnea a susținut că participarea sa la Washington și semnarea de contracte cu firma lui Broidy nu au legătură. „N-are nicio legătură… deplasarea mea în Statele Unite cu acele contracte. Eu zic că sunteți televiziuni serioase și investigați și o să ajungeți la adevăr”, a mai spus el.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: