luni

4 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 mai, 2016

dragnea„Am vorbit cu colegii mei să nu mai declanșeze proceduri care să se blocheze la domnul care fuge cu scaunul. Vor depune la Comisia de regulament o modificare de regulament”, a declarat luni Liviu Dragnea, care demonstrează astfel că PSD nu mai așteaptă până după alegerile locale schimbarea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputaților.

Potrivit liderului PSD, modificarea de regulament constă în revenirea la forma veche a articolului care reglementează procedura de schimbare a președintelui Camerei, care dă puterea schimbării grupului ”care l-a susținut pentru ocuparea funcției”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De menționat că precedenta modificare a regulamentului a fost operată de PSD pentru a conserva locul lui Valeriu Zgonea în fruntea Camerei, în perioada în care, la final de an 2015, șeful UNPR era suspectat de ”pactizare” cu PNL și cu președintele Iohannis și PSD se temea că Gabriel Oprea va trăda guvernul și va forma o nouă majoritate parlamentară cu liberalii.


După excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD, pe fondul disputei acestuia cu Liviu Dragnea după condamnarea definitivă a șefului PSD în ”Dosarul Referendumului”, PSD a încercat schimbarea președintelui Camerei, însă Valeriu Zgonea a blocat solicitarea, cu ajutorul PNL, pe motive procedurale.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: