miercuri

15 mai, 2024

28 martie, 2018

Premierul Viorica Dăncilă l-a schimbat, miercuri,  pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Bogdan Pandelică.

Înlocuitorul acestuia a fost anunțat la pachet în același Monitor Oficial în care s-a publicat numirea lui Ionuț Mișa la ANAF și cu numirea a zece noi secretari de stat.

Marius Bogdan Pandelică a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, iar în locul său a fost numit Marius Pîrvu, consilier județean PSD în cadrul CJ Argeș.


În același Monitor Oficial au fost publicate mai multe decizii de înlocuire a unor secretari de stat.

Astfel, la Ministerul Economiei, au fost eliberaţi din funcţii Petre Iulian Nicolescu, Stana Simona Ţeighiu-Jurj, Anca Magdalena Chiser şi au fost numiţi Ilie Călin Bodea, Bogdan Constantin Andronic şi Constantin Ivan.

La Ministerul Finanţelor a fost numit într-un post de secretar de stat Florin Horaţiu Iura, la Ministerul Culturii – Ion-Ardeal Ieremia, la Ministerul Muncii – Mergeani Nicea, la Ministerul Transporturilor – Ion Iordăchescu şi Călin Cristian Forţ, la Ministerul Educaţiei – Ariana Oana Bucur şi Ionel Florian Lixandru.

Acesta din urmă, Ionel Florian Lixandru, a fost inspector școlar general în Inspectoratul Școlar al Municipiului București.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: