PSD Argeș dă noul șef al ANPC. Premierul a mai schimbat și 10 secretari de stat - CursDeGuvernare.ro
luni

18 octombrie, 2021

PSD Argeș dă noul șef al ANPC. Premierul a mai schimbat și 10 secretari de stat

28 martie, 2018

Premierul Viorica Dăncilă l-a schimbat, miercuri,  pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Bogdan Pandelică.

Înlocuitorul acestuia a fost anunțat la pachet în același Monitor Oficial în care s-a publicat numirea lui Ionuț Mișa la ANAF și cu numirea a zece noi secretari de stat.

Marius Bogdan Pandelică a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, iar în locul său a fost numit Marius Pîrvu, consilier județean PSD în cadrul CJ Argeș.


În același Monitor Oficial au fost publicate mai multe decizii de înlocuire a unor secretari de stat.

Astfel, la Ministerul Economiei, au fost eliberaţi din funcţii Petre Iulian Nicolescu, Stana Simona Ţeighiu-Jurj, Anca Magdalena Chiser şi au fost numiţi Ilie Călin Bodea, Bogdan Constantin Andronic şi Constantin Ivan.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

La Ministerul Finanţelor a fost numit într-un post de secretar de stat Florin Horaţiu Iura, la Ministerul Culturii – Ion-Ardeal Ieremia, la Ministerul Muncii – Mergeani Nicea, la Ministerul Transporturilor – Ion Iordăchescu şi Călin Cristian Forţ, la Ministerul Educaţiei – Ariana Oana Bucur şi Ionel Florian Lixandru.

Acesta din urmă, Ionel Florian Lixandru, a fost inspector școlar general în Inspectoratul Școlar al Municipiului București.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr