PSD a decis amânarea Congresului de sâmbătă: motivul oficial - coronavirusul - CursDeGuvernare.ro
joi

28 octombrie, 2021

PSD a decis amânarea Congresului de sâmbătă: motivul oficial – coronavirusul

28 februarie, 2020

Partidul Social-Democrat a anunțat amânarea Congresului care ar fi urmat să aibă sâmbătă, motivul oficial invocat fiind confirmarea primului caz de coronavirus în România, transmit agențiile de știri.

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum și faptul că o parte însemnată a delegaților la congresul PSD (președinți de Consilii Județene, primari, consilieri locali și județeni, precum și alți reprezentanți ai autorităților locale) sunt implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă, 29 februarie”, se arată într-un comunicat transmis de PSD.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ei considerăm că toți cei care sunt implicați la nivel local în gestionarea amenințării cu care se confruntă România trebuie să se ocupe acum de siguranța şi sănătatea oamenilor, orice alte activități nefiind o prioritate.


„Totodată, decizia de amânare a Congresului a avut în vedere şi recomandările specialiștilor din domeniul medical, potrivit cărora adunările care implică un număr atât de mare de participanți, din toate zonele țării, nu sunt indicate în situația dată. Este un gest de responsabilitate care ne-am dori să fie preluat de întreaga clasă politică. Prioritari sunt oamenii, nu activitățile sau luptele politice”, se arată în comunicat.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr