sâmbătă

20 aprilie, 2024

2 octombrie, 2020

Deputatul independent Adrian Dohotaru (foto, stânga) a anunțat că a depus la Parlament un proiect de lege pentru amânarea alegerilor parlamentare până în martie 2021.

Potrivit proiectului depus de Dohotaru, alegerile pentru Senat și Camera Deputaților, organizate ca urmare a încetării mandatului Parlamentului ales în 2016, ar urma să aibă loc în 14 martie 2021 iar perioada electorală a alegerilor ar urma să înceapă în 13 ianuarie 2021.

Adrian Dohotaru este deputat de Cluj, intrat în Parlament pe listele USR. A demisionat din USR în noiembrie 2017.


Adrian Dohotaru autorul inițiativei legislative, adoptate cu voturile PSD, care ar crește cheltuielile bugetare pentru beneficiile sociale cu peste zece miliarde de lei pe an. El nu a votat moțiunea de cenzură împotriva Gvvernului Dăncilă și nici învestirea Guvernului Orban în Parlament.

Joi seară, la Antena 3, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că partidul pe care îl conduce ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare din cauza pandemiei de coronavirus.

În 29 septembrie, Curtea Constituțională a respins, ca neîntemeiată, sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor parlamentare din acest an.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Acest text se adresează în primul rând tinerilor, adică celor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: