vineri

19 aprilie, 2024

30 ianuarie, 2023

Producătorul german de arme Rheinmetall a avut un an record în 2022 şi se apropie de un stoc de comenzi de 30 de miliarde de euro, a declarat directorul general Armin Papperger pentru Reuters.

”În 2022, am avut un an foarte bun, un an record”, a spus el, adăugând că trimestrul patru ar putea depăşi chiar rezultatele bune din trimestrul trei.

”Ne apropiem de un stoc de comenzi de 30 de miliarde de euro şi mă aştept să vedem un stoc de comenzi de 40 de miliarde de euro anul viitor”, a mai spus CEO-ul companiei, care vinde o gamă întreagă de produse de apărare. Rheinmetall este, probabil, cel mai renumit pentru furnizarea tunului de 120 mm al tancului Leopard 2.


Armin Papperger a spus că se aşteaptă să înregistreze o creştere cu cel puţin 15%-20% a diviziei de apărare a Rheinmetall în următorii ani, afacerile civile fiind probabil să reprezinte doar 20% din vânzări în 2025.

Marţi, Papperger a îmbunătăţit previziunilee de vânzări pe termen mediu ale grupului, în aşteptarea unor câştiguri extraordinare din cheltuielile mai mari pentru apărare ca urmare a războiului din Ucraina.

Rheinmetall se aşteaptă ca vânzările să crească la 11-12 miliarde de euro (12-13 miliarde de dolari) în 2025, a declarat el pentru revista germană Stern. Previziunea este mai mare decât intervalul de 10-11 miliarde de euro oferit de Rheinmetall în ziua pieţei de capital din noiembrie.

Pentru 2022, compania se aşteaptă la vânzări de 6,5 miliarde de euro.


Rheinmetall este un candidat puternic pentru a urca în principalul indice bursier din Germania, DAX.

***

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: