duminică

29 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 mai, 2013

Preşedintele Traian Băsescu l-a numit, vineri, pe magistratul Nistor Călin în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), printr-un decret prezidențial.

Nistor ocupa și până acum funcția de procuror-șef adjunct al DNA, însă prin detașare, ca interimar, postul fiind vacant.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat vineri, 24 mai, decretul pentru numirea domnului Călin Nistor în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, a anunțat palatul Cotroceni.


Cu on zi în urmă, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii decisese în unanimitate, aviz pozitiv pentru Nistor, la ocuparea funcţiei de procuror-şef DNA.

Călin Nistor s-a remarcat prin faptul că nu are nicio soluţie de achitare în dosarele pe care le-a trimis în judecată, este rezistent la stres, are viziune managerială şi iniţiativă în luarea deciziilor, și-a motivat CSM avizul.

Nistor fusese propus în funcţia de adjunct al şefului DNA, în 26 aprilie, de către ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: