marți

16 aprilie, 2024

24 mai, 2013

Preşedintele Traian Băsescu l-a numit, vineri, pe magistratul Nistor Călin în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), printr-un decret prezidențial.

Nistor ocupa și până acum funcția de procuror-șef adjunct al DNA, însă prin detașare, ca interimar, postul fiind vacant.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat vineri, 24 mai, decretul pentru numirea domnului Călin Nistor în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, a anunțat palatul Cotroceni.


Cu on zi în urmă, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii decisese în unanimitate, aviz pozitiv pentru Nistor, la ocuparea funcţiei de procuror-şef DNA.

Călin Nistor s-a remarcat prin faptul că nu are nicio soluţie de achitare în dosarele pe care le-a trimis în judecată, este rezistent la stres, are viziune managerială şi iniţiativă în luarea deciziilor, și-a motivat CSM avizul.

Nistor fusese propus în funcţia de adjunct al şefului DNA, în 26 aprilie, de către ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: