sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 mai, 2014

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), a depus marţi, la Parchetul General, o plângere penală împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiţă, care l-ar fi ameninţat cu moartea, într-o convorbire telefonică.

„Am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea, adică o chestiune, în opinia mea, foarte gravă şi, din această perspectivă, cred că este de datoria mea să dăm un semnal în această ţară că cu astfel de securisme şi cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare păcat că un deputat în România, în Europa, ameninţă cu moartea un primar de sector”, a explicat Robert Negoiţă.

„Mi-a spus: <Te termin. Ai intrat pe mâna mea, o să te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las>>. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus”, a declarat Robert Negoiţă.


Plângerea lui Robert Negoiţă a fost înregistrată la Registratura Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), urmând să fie repartizată unui procuror.

Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă sunt colegi de partid – PSD, unde primul este vicepreşedinte, iar al doilea, deputat de Prahova.

Ambii sunt, potrivit presei, apropiaţi ai premierului Victor Ponta.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În 2011, Sebastian Ghiţă (patronul Romania TV) l-a acuzat pe Sorin Ovidiu Vîntu de şantaj. Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat că-l va îngropa sub dealurile Moldovei, dacă nu-i dă 150.000 de euro sau nu acceptă denunţarea unui contract.


Pentru acest şantaj, Sorin Ovidiu Vîntu a executat un an de închisoare, fiind eliberat în 2013.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: