joi

23 mai, 2024

13 mai, 2014

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), a depus marţi, la Parchetul General, o plângere penală împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiţă, care l-ar fi ameninţat cu moartea, într-o convorbire telefonică.

„Am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea, adică o chestiune, în opinia mea, foarte gravă şi, din această perspectivă, cred că este de datoria mea să dăm un semnal în această ţară că cu astfel de securisme şi cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare păcat că un deputat în România, în Europa, ameninţă cu moartea un primar de sector”, a explicat Robert Negoiţă.

„Mi-a spus: <Te termin. Ai intrat pe mâna mea, o să te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las>>. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus”, a declarat Robert Negoiţă.


Plângerea lui Robert Negoiţă a fost înregistrată la Registratura Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), urmând să fie repartizată unui procuror.

Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă sunt colegi de partid – PSD, unde primul este vicepreşedinte, iar al doilea, deputat de Prahova.

Ambii sunt, potrivit presei, apropiaţi ai premierului Victor Ponta.

În 2011, Sebastian Ghiţă (patronul Romania TV) l-a acuzat pe Sorin Ovidiu Vîntu de şantaj. Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat că-l va îngropa sub dealurile Moldovei, dacă nu-i dă 150.000 de euro sau nu acceptă denunţarea unui contract.


Pentru acest şantaj, Sorin Ovidiu Vîntu a executat un an de închisoare, fiind eliberat în 2013.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: