luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 noiembrie, 2011

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Radu Bica, au solicitat să fie excluși, ci nu să demisioneze din PDL, pentru a nu-și pierde mandatele, în urma arestării lor preventive pentru presupuse fapte de corupție, a declarat duminică șeful partidului, Emil Boc.

”De ce excludere şi nu demisie? Pentru că excluderea nu duce la pierderea mandatului de primar. Urmează, evident, să se desfăşoare procedurile judiciare în faţa instanţei de judecată unde fiecare poate să-şi demonstreze nevinovăţia”, a spus președintele PDL, după o ședință a Colegiului Director al partidului, la Vila Lac.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Colegiului Director al PDL a decis, duminică, modificarea Codului Etic al partidului pentru excluderea membrilor arestați preventiv.


„Am discutat despre Codul Etic şi am decis să-l modificăm astfel încât persoana arestată preventiv este exclusă de drept din partid”, a spus Boc.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: