duminică

23 iunie, 2024

5 octombrie, 2020

Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mitulețu-Buică (foto), a plagiat mai bine de jumătate din teza de doctorat pe care a susținut-o în 2016 la Universitatea Națională de Apărare Carol I, potrivit unei investigații PressOne.

Mitulețu-Buică a devenit doctor este Informații și Securitate Națională și a urmat mai multe cursuri de scurtă durată în domeniu, la Academia SRI și la UNAP.

Un număr de 41 din cele 211 pagini ale tezei sunt plagiate doar din lucrări scrise chiar de îndrumătorul lui de doctorat, Constantin Iordache, conducător de doctorate la UNAP și profesor titular la Universitatea „Spiru Haret”, scrie PressOne.


Publicația mai dezvăluie că, în timp ce urma studiile doctorale la UNAP, Mitulețu-Buică l-a angajat în funcția de consilier personal pe fiul îndrumătorului lui, George-Răzvan Iordache. Peste un an și jumătate și-a susținut teza de doctorat. În acel moment, Mitulețu-Buică era vicepreședinte al AEP.

Mitulețu-Buică, care a fost membru PSD înainte de a ajunge la AEP, a fost numit în 2019 președinte al Autorității Electorale Permanente, la propunerea și cu susținerea social-democraților la votul din plen.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: