marți

31 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

27 iunie, 2019

Preşedintele Universităţii Titu Maiorescu, Iosif Urs (foto), a fost reţinut joi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, alături de alte două cadre didactice din aceeaşi instituţie de învăţământ.

Profesorul le-ar fi dat unor candidaţi subiectele de la admiterea la o facultate din cadrul universităţii, potrivit unor surse judiciare ale Mediafax..

Iosif Urs este acuzat pentru folosirea în orice mod a unor informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.


Celelalte două persoane au fost reţinute pentru complicitate la această infracţiune.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 continuă cercetările urmând să se se stabilească dacă se impune luarea unei măsuri preventive.

Adevărul scria, la începutul anului, că o amendă rutieră încasată în 2015 de Iosif Urs ar fi generat o adevărată “mobilizare” a unor șefi din Armată și Poliție care s-au străduit să-l scape de sancțiune.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: