duminică

4 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 octombrie, 2013

Încasările bugetare sunt cu 3,8 miliarde de lei mai mici decât cele estimate, aşa încât este nevoie de o rectificare bugetară negativă şi „estimări mai realiste ale ANAF”, a spus premierul Victor Ponta, la începerea şedinţei de guvern de vineri.

„Încasările prevăzute sunt mai mici cu circa 3,8 miliarde de lei”, a spus prim-ministrul, iar asta înseamnă „resurse mai puţine până la sfârşitul anului”.

Chiar şi într-o astfel de situaţie, cota unică nu va creşte, a asigurat premierul, majorarea aceasta „fiind doar o poveste de presă”, a spus el.


Victor Ponta i-a cerut ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, să prezinte scenarii realiste pentru bugetul anului 2014, pe baza „estimărilor mai realiste ale ANAF”, pentru a se şti „ce putem să scădem şi ce putem să oferim mai mult”.

Asumarea răspunderii pe descentralizare, în noiembrie

Asumarea pe proiectul de descnetralizare, a spus premierul, va avea loc la jumătatea lunii noiembrie, după ce va fi consultată şi Opoziţia – PDL şi PP DD.

Vicepremierul Liviu Dragnea are misiunea de a prezenta proiectul grupurilor PDL şi PPDD, astfel încât să existe „cel mai larg dialog posibil”.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: