joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 februarie, 2013

Premierul român Victor Ponta a afirmat sâmbătă, la Torino, cu ocazia mitingului socialiştilor europeni pentru susţinerea candidatului Partidului Democrat la poziţia de prim-ministru, că pentru Italia o reîntoarcere a lui Silvio Berlusconi la conducerea Guvernului ar echivala cu revenirea lui Nicolae Ceauşescu în România.

„Pentru noi, alăturându-ne Europei ca ţară fostă comunistă a fost mult mai mult decât a fost pentru dumneavoastră, a fost un vis (…) Berlusconi nu este parte din acest vis, pentru că e un coşmar. Nu mi-aş putea imagina Italia cu Berlusconi la putere din nou, aşa cum nu-mi pot imagina România cu Ceauşescu înapoi. Acest trecut trebuie să rămână acolo, iar ceea ce este important este viitorul”, le-a spus Ponta, în limba italiană, celor adunaţi la Torino, citat de Mediafax.

Silvio Berlusconi i-a dat replica, sâmbătă, premierului Victor Ponta, afirmând că, dacă ar fi ca Nicolae Ceauşescu, cel puţin va avea „puterile” pe care nu le-a avut niciodată.


„Bine, (dacă aş fi ca Ceauşescu – n.red.), cel puţin voi avea puterile pe care nu le-am avut niciodată…”, a afirmat Berlusconi, conform ziarului La Repubblica.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: