miercuri

28 februarie, 2024

13 decembrie, 2011

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, luni, că crede în nevinovăția primarului democrat-liberal al Clujului, Sorin Apostu, pe care îl cunoaște din anul 2000.

„Cred în nevionovăţia lui şi sper să şi-o demonstreze în faţa instanţei de judecată, pentru că a fost un om care a avut un rol decisiv în modernizarea Clujului, alături de mine şi de alţi colegi, şi este un om care îşi iubeşte familia, este un om care ţine foarte mult la copii, este un om care cred că îşi va demonstra nevinovăţia”, a spus Boc, la postul B1TV, citat de Mediafax.

Șeful Guvernului a subliniat că ”orice coleg” beneficiază de prezumția de nevinovăție, iar Apostu nu ar avea legătură cu afacerile legate de locurile oferite în piețele din Cluj-Napoca pentru vânzătorii de pepeni.


”Despre orice coleg am spus că beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, cu atât mai mult despre colegul meu trebuie să spun că beneficiază de prezumţia de nevionovăţie. Sunt convins că, în faţa instanţei de judecată, îşi va demonstra această nevinovăţie. Mă îndoiesc că, de exemplu, acele afirmaţii că avea treabă cu pepenarii sunt reale. Mă îndoiesc, cu sinceritate, că totuşi am lucrat câţiva ani buni, n-am auzit asemenea discuţii”, a spus Boc.

”Nu ştiu contractele de care se face referire cu privire la firma de avocatură şi relaţia cu omul de afaceri, dar sunt convins că el nefiind în situaţia de a se apăra, de a putea să spună public…Partidul s-a comportat aşa cum s-a comportat în raport cu oricine, n-a făcut o excepţie deşi sufleteşte, normal, nu-i uşor”, a adăugat prim-ministrul.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

(Textul de mai jos e preluarea integrală a editorialului de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: