sâmbătă

20 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 octombrie, 2016

adrian-gurzauDeputatul PMP Adrian Gurzău poate fi arestat, a decis marţi Camera Deputaţilor prin vot secret, după ce inițial a respins reţinerea parlamentarului.

La votul pe cererea de reținere, din totalul de 355 de deputaţi, 278 au fost prezenţi, înregistrându-se 266 de voturi valabil exprimate.

Dintre acestea, 136 au fost ”pentru” încuviinţarea reţinerii, iar 130 contra. Pentru reţinerea lui Gurzău ar fi fost nevoie de 140 de voturi favorabile reţinerii.


La votul pe solicitarea de arestare preventivă au participat 238 de deputați, mai puțini decât la primul vot, fiind consemnate 124 voturi „pentru” si 114 „impotriva”, deci solicitarea a fost aprobată.

Deputatul PMP Adrian Gurzău a cerut marţi deputaţilor să repingă cererea de reţinere şi arestare a sa invocându-i pe cei ”trei copii minori de acasă” şi pe cei ”doi părinţi pensionari” şi spunând că de după gratii nu s-ar putea apăra ”ca orice alt om din această ţară”.

Comisia juridică a Camerei Deputaților a aprobat luni cererea ministrului Justiției de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, pentru infracțiunea de trafic de influență.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: