sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 iulie, 2019

Prefectul de Bucureşti a fost înlocuit, în ședința de guvern de miercuri, cu Marius Cristian Ghincea (foto), un apropiat al familiei Florentin Pandele – Gabriela Firea.

Cristian Ghincea era până acum director general în Primăria Capitalei, iar soția sa este consilier în cadrul Primăriei Voluntari.

Fostul prefect, Sever Romulus Stana, a fost numit în funcție tot de Viorica Dăncila, în ianuarie 2019, iar demiterea sa nu a fost motivată.


Înlocuirea Prefectului Capitalei a fost făcută, foarte probabil, ca o concesie a Viorică Dăncilă pentru a obține susținerea Gabrielei Firea în campania pentru prezidențiale.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De asemenea, Executivul a aprobat și hotărârea pentru demiterea prefectului din Olt, Petre Neacşu, în contextul scandalului izbucnit după ce o adolescentă de 15 ani răpită a sunat de trei ori la numărul de urgență 112, dar autoritățile din Caracal au intervenit la casa suspectului abia după 19 ore şi nu au mai găsit-o pe fată.

Noul prefect este Angela Nicolae.


Etichete: , , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: