marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 noiembrie, 2018

Secvență din spotul reclamat la Poliție

Robert Tiderle, manager al agenției de publicitate Papaya, realizator al clipului „Copiii referendumului” ce îndemna la boicot asupra referendumului privind redefinirea familiei, este chemat marțea viitoare la poliție pentru a da lămuriri în privința acestui spot, în urma unei reclamații depuse de 13 parlamentari.

Robert Tiderle a publicat, vineri, pe Facebook chemarea pe care a primit-o la sediul Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru a clarifica „toate aspectele referitoare la obiectul sesizării”. Robert Tiderle a precizat pentru Hotnews.ro că obiectul sesizării este chiar spotul reclamat.

Potrivit documentului publicat de acesta, spotul a făcut obiectul unui „memoriu” adresat de un grup de 13 parlamentari. Numele acestora nu este precizat.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

La începutul lunii octombrie, clipul anti-referendum s-a răspândit viral pe Facebook, înaintea referendumului, stârnind numeroase controverse prin imagistica inspirată din societatea distopică prezentată în serialul Povestea Slujitoarei. Mesajul clipului a fost: ”Pentru ca răul să nu se întâmple, e suficient ca oamenii buni să stea acasă”.

Spotul a stârnit reacția mai multor parlamentari, precum Varujan Vosganian (ALDE), care au cerut o anchetă sub pretextul că ar avea „iz satanic”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: