duminică

16 ianuarie, 2022

Penelope Fillon, reţinută pentru audieri în legătură cu angajări fictive

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 martie, 2017

Francois și Penelope Fillon

Soţia lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidențiale din Franța, a fost reţinută miercuri dimineaţă pentru a fi audiată cu privire la angajarea ei fictivă ca asistent parlament şi colaborator la o revistă literară.

Francois Fillon, transmite Reuters, care citează presa franceză, a fost la rândul său citat de către judecătorii de instrucţie în legătură cu aceeaşi anchetă.

Francois Fillon şi-a anulat abrupt prezenţa la târgul agricol din Paris, iar echipa de campanie a prezidenţiabilului a anunţat că acesta va face o declaraţie oficială în jurul prânzului.


Procurorii francezi au cerut în instanţă, săptămâna trecută, deschiderea unui dosar cu privire la presupusele angajări fictive făcute de către candidatul dreptei (Les Republicans), Francois Fillon.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Acesta este acuzat că şi-a plătit cu până la 900.000 de euro soţia, Penelope, însă aceasta nu a muncit niciodată, iar aceste angajări fictive ar putea să se extindă şi la nivelul celor doi copii ai săi.

Francois Fillon a dezminţit toate acuzaţiile care i se aduc cu privire la angajarea fictivă a soţiei sale, Penelope. Fillon a denunţat o ”lovitură de stat instituţională din partea stângii” asupra candidaturii sale la alegerile prezidenţiale din Franţa.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

rrr