marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 septembrie, 2020

​Parlamentarii PSD Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Paturcă au fost excluși marți din partid, după ce cu o zi înainte nu au participat la ședința în care ar fi trebuit dezbătută și votată moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați, potrivit unor surse citate de g4media.ro, care au precizat că în cazul lui Carmen Dan nu s-ar fi luat încă o decizie.

Liderii PSD s-au întâlnit marți la sediul din Kiseleff pentru a face o analiză a eșecului de cu o zi înainte.

Președintele Marcel Ciolacu a anunțată încă de luni că va propune excluderea din partid a parlamentarilor PSD care au lipsit, invocând motive de sănătate. ”Nu sunt bolnavi”, a insistat liderul PSD luni.


Doar 226 de parlamentari au fost prezenți la ședința de luni a Parlamentului, în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură. Ședința a fost închisă din lipsă de cvorum, pentru care ar fi fost nevoie de prezența a 233 de deputați și senatori.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Moțiunea de cenzură înaintată de PSD, ”Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”, nu a putut fi astfel dezbătută și votată.

Din tabăra PSD au lipsit cinci parlamentari, respectiv Cătălin Rădulescu, Carmen Dan, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Paturcă.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: