miercuri

7 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 iulie, 2013

Inițiatorii Partidului Mișcarea Populară au depus marți, la Tribunalul București, actele de înființare a PMP, care va avea ca siglă mărul, a anunțat președintele interimar al viitoarei formațiuni politice, deputatul de diaspora Eugen Tomac (foto).

Tomac, recent demisionar din PDL, a făcut anunțul într-o conferință de presă, alături de Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, și de foștii miniștri de Externe, Teodor Baconschi, și al Economiei, Cristian Petrescu, care au demisionat din PDL. De asemenea, la conferință a fost Adrian Papahagi.

Tomac a declarat că Partidul Mişcarea Populară se țintește ca scop politic iniţial un scor bun la alegerile europarlamentare din mai 2014.


Un alt obiectiv al PMP este susținerea parcursului european al Republicii Moldova.

În context, deputatul a subliniat că inițiatorii Partidul Mişcarea Populară sunt parteneri ai actualului şef al statului, Traian Băsescu, care și-a exprimat susținerea pentru PMP.

Fundația Mișcarea Populară, care reprezintă baza de pornire a PMP, a fost constituită la inițiativa unor consilieri prezidențiali, cu susținerea publică a președintelui Băsescu.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

În timp ce România negociază cu Austria  – prin vizita ministrului Bode la Viena  –  un vot favorabil pe 8 decembrie pentru primirea în spațiul Schengen, nici compania

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: