luni

23 mai, 2022

Papa a donat 100.000 de euro migranţilor blocaţi la frontiera Polonia – Belarus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 ianuarie, 2022

Sfântul Scaun a anunțat marți că Papa Francisc a donat 100.000 de euro pentru migranţii blocaţi la frontiera dintre Polonia şi Belarus, scrie AFP citată de Agerpres.

„Sfântul Părinte a decis să trimită o contribuţie de 100.000 de euro pentru a ajuta grupurile de migranţi blocaţi între Polonia şi Belarus”, a precizat într-un comunicat Departamentul pentru Serviciul Dezvoltării Umane Integrale, organism al Vaticanului însărcinat în special cu refugiaţii.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Donaţia urmăreşte să ajute organizaţia neguvernamentală catolică Caritas Polonia „să facă faţă urgenţei migratorii la frontiera dintre cele două ţări”, a adăugat Vaticanul.


Mii de migranţi, originari în principal din Orientul Mijlociu şi în special din Irak, au trecut sau au încercat să treacă, dinspre Belarus, frontiera de est a Uniunii Europene, în Letonia, Lituania sau Polonia.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: