miercuri

17 aprilie, 2024

24 mai, 2019

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că duminică, la sfârșitul zilei de alegeri, va lua o decizie în ce privește candidatura sa la funcția de Președinte al României.

Cu alte cuvinte, rezultatul alegerilor și cel al Referendumului pentru justiție de duminică vor decide dacă Liviu Dragnea devine un prezidențiabil. Este tactica infractorului șef al României de a masca decizia definitivă instanței de judecată de a doua zi, din 27 mai, unde riscă pușcăria după ce a fost condamnat deja în primă instanță.


De doi ani și jumătate, Liviu Dragnea a declarat război României. A ținut o țară întreagă blocată în lupta lui cu justiția și legile drepte ignorând lucrurile cu adevărat importante – sănătatea, educația, autostrăzile, investițiile.

Singura sa miză a fost aceea de a modifica legile țării în folosul său și a apropiaților pentru a scăpa de sancțiunea justiției pentru infracțiunilor comise. Acum vrea să mistifice votul românilor pentru confisca o țară întreagă, pentru a mafiotiza România.

România normală vs. România lui Dragnea

26 mai este ziua în care românii aleg între România normală și România captivă în mâinile lui Dragnea.

România normală este cea în care Referendumul pentru justiție este validat iar PSD pierde alegerile europarlamentare. Pentru România normală, care poare respira și se poate ocupa de lucrurile cu adevărat importante pentru oameni, este nevoie de DA la cele două întrebări ale referendumului și un vot pentru PNL, singurul partid care poate învinge cu adevărat PSD.


România captivă este cea în care Referendumul pentru justiție este invalidat iar PSD câștigă alegerile europarlamentare. Pentru România captivă în mâinile lui Liviu Dragnea, cu legi croite strâmb, este suficientă o prezență mică la vot. Absența de la urne este o opțiune în sine, dar este una pentru deturnarea destinului acestei țări.

Esența răului

Liviu Dragnea plănuiește să se folosească de votul românilor de duminică. Sub presiunea unei noi condamnări penale ce va fi pronunțată a doua zi după alegeri, Liviu Dragnea recurge la un plan diabolic. El crede că poate influența verdictul judecătorilor de a doua zi anunțându-și candidatura la alegerile prezidențiale imediat după închiderea urnelor.

Liviu Dragnea a reușit deja să transforme instituțiile statului în valeți care îi îndeplinesc ordinele. Semnale avem din plin: Guvernul dă ordonanțele pe care le cere Liviu Dragnea, majoritatea parlamentară face legi pentru Liviu Dragnea, ministrul de interne răspunde sesizărilor lui Liviu Dragnea închizând orașe și arestând protestatari pașnici, primarii și prefecții se aliniază la comanda lui Liviu Dragnea și boicotează Referendumul, instituțiile abilitate servesc interesul lui Liviu Dragnea și refuză să îi informeze pe români în ce privește Referendumul.

26 mai devine, astfel, ziua în care se decide dacă PSD poate continua cu planul lui Liviu Dragnea de a da amnistie și grațiere pentru corupți, de a modifica Codurile Penale în favoarea infractorilor. Cu alte cuvinte, 26 mai este o zi cât un război! Ea decide mersul României pe termen lung. Cu Liviu Dragnea relansat de un scor bun pentru PSD și invalidarea Referendumului pentru justiție, nimic nu va mai putea opri asaltul final asupra României. Este un punct de cotitură cu miză enormă pentru România.

Cum îl putem opri pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și PSD încearcă prin toate mijloacele să îi oprească pe oameni să voteze la Referendum. În ziua de 26 mai, ei vor scoate la lumină toate armele murdare pentru a câștiga. Primul pas spre contracararea PSD și a tacticilor lui murdare este ca românii să meargă în număr cât mai mare la vot și să-și îndemne toți cunoscuții să o facă. Al doilea este ca fiecare votant să ceară toate cele trei buletine – unul pentru alegerile europarlamentare și două pentru Referendum, lucru fundamental pentru validarea Referendumului pro-justiție.

Al treilea pas este ca fiecare român să răspundă ”DA” la ambele întrebări de la Referendum. DA, nu vrem ca PSD și Liviu Dragnea să dea amnistie și grațiere pentru corupție și DA, nu vrem ca legislația penală să fie decisă prin ordonanțe de urgență date de Guvernul lui Liviu Dragnea. Un ultim gest pentru România normală este ca românii să voteze PNL, singurul partid care are cu adevărat șanse să învingă PSD în aceste alegeri, iar acest lucru nu este posibil decât prin votul românilor.

Articole recomandate:

Etichete: , , , ,

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: