luni

4 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 iulie, 2017

Guvernul a aprobat joi Ordonanța de Urgență necesară pentru ca medicii rezidenți să poată încasa în continuare bursa de 670 lei.

Actul repară omiterea bursei medicilor rezidenți în Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În lipsa acestei inetrvenții, rezidenții nu ar fi putut încasa bursa, începând cu iulie, deoarece nu mai există baza legală, iar unii dintre ei au fost deja anunțați că o vor mai primi.


Legea salarizării prevede, pentru anul 2017, menținerea cuantumului salariilor de bază, a soldelor de funcţie/salariilor de funcţie şi indemnizaţiilor de încadrare, precum şi cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, indemnizaţia brută de încadrare, solda lunară, la nivelul acordat pentru luna iunie 2017 până la 31 decembrie 2017.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: