marți

28 mai, 2024

6 februarie, 2012

„Vom vota împotriva Guvernului pe care Traian Băsescu îl va propune. Soluţia pentru Romania nu e cârpeala lui Traian Băsescu, doar pentru ca actuala coalitie sa ramana la putere”- a declarat luni seară Crin Antonescu, la scurtă vreme după ce Traian Băsescu l-a desemnat pe şeful SIE,  Mihai Răzvan Ungureanu, să formeze un nou guvern.

„Este inacceptabil ca în România să avem propus pentru a conduce Guvernul un om din fruntea unui serviciu special. Asta dă de gândit oricui în legătură cu independenţa în raport cu planul politic pe care şeful SIE a avut-o”, a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a declarat că Traian Băsescu sfidează opinia publică prin aducerea unui şef de serviciu special în fruntea guvernului, astfel că „e clar ca razboiul nostru cu Traian Basescu si clica lui este un razboi din punct de vedere politic pe viata si pe moarte.”


„Nu vom sprijini acest Guvern, ne vom pregăti pentru alegeri, dacă nu vor fi anticipate le vom câştiga pe cele la termen. Se vor pierde câteva luni pentru România.” – a spus, la rândul său, Victor Ponta.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: