luni

24 ianuarie, 2022

Negociatorul-șef Michel Barnier, vizită oficială în România

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 octombrie, 2018

Negociatorul-șef al Comisiei Europene pentru negocierile Brexit, Michel Barnier (foto), se va afla marți într-o vizită oficială la București.

Potrivit programului comunicat de către Reprezentanța Comisiei Europene la București, înaltul oficial european se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul-delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu.

De asemenea, negociatorul-șef al Comisiei Europene va avea discuții cu reprezentanți ai comisiilor reunite pentru afaceri europene și politică externă din Senat și Camera Deputaților și cu cei ai comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De la demararea negocierilor Brexit, Michel Barnier vizitează periodic statele membre UE pentru a informa despre mersul negocierilor cu Marea Britanie și pentru a ”securiza” diverse puncte de vedere europene referitoare la acestea.

Michel Barnier a mai fost în România în octombrie 2016.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar:

rrr