miercuri

21 februarie, 2024

1 aprilie, 2012

Ministerul Transporturilor va face prezentări la Londra și Dubai pentru vânzarea pachetului de 20% din acțiunile TAROM, a declarat ministrul Alexandru Nazare, într-un interviu publicat duminică de Agerpres.

”Londra, e clar. Deci, Londra e un ‘must’, şi mai avem în analiză şi alte zone. Spre exemplu Dubai”, a spus Nazare.

El a arătat că piețele cărora li se va adresa România pentru vânzarea cincimii din TAROM vor fi stabilite după angajarea unui consultant în procesul de privatizare.


”Nu s-a finalizat analiza consultantului. Odată ce finalizează consultantul analiza putem să spunem clar care vor fi zonele spre care ne vom îndrepta”, a spus ministrul Transporturilor.

În privința introducerii managementului privat la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor, Nazare a precizat că va fi angajată o singură firmă care se va ocupa de recrutarea managerilor, pentru toate companiile ministerului.

”Compania asta va fi selectată şi vom avea astfel un acord cadru care se va adresa tuturor societăţilor la care vom instala management privat. Din momentul în care se lansează, cred că în maximum două luni de zile. Poate chiar mai devreme, dar două luni de zile sunt acoperitoare”, a spus ministrul Nazare.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: