joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 iunie, 2012

„Ministrul Economiei, ieri, l-a chemat pe şeful de la Compet şi i-a zis „Îl demiţi pe domnul consilier, nu mai pui pe nimeni în loc”. Şeful de la Compet i-a zis „Nu vreau. Eu sunt acolo că m-a numit fostul ministru şi am contract de manager”, a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV, într-o discuţiecare a atins subiectul demiterii lui Corneliu Anastase, tatăl Robertei Anastase, de la CONPET.

Potrivit premierului, Corneliu Anastase ar lucra la CONPET pe postul de consilier al directorului general, unde ar fi plătit cu un salariu indecent de mare.

Dorin Tudora, directorul general al CONPET, a comunicat public, vineri, refuzul său de-a executa ordinul ministrului pe motivele invocate de acesta şi îl contrazice pe premier. Directorul general spune că Corneliu Anastase nu este consilier, ci şeful compartimentului de management, iar salariul mare nu este un motiv de demitere, el fiind egal cu cel al celorlalţi 7 şefi de departamente din companie.


Directorul general al CONPET îl contrazice, în comuniat, şi pe premierul Victor Ponta. El spune că nu a fost contactat de ministrul Chiţoiu, ci abia vineri, la o zi după declaraţia premierului, a fost sunat de şeful de cabinet al ministrului, care i-ar fi cerut demiterea lui Corneliu Anastase.

CONPET este companie de stat şi are ca iobiect de activitate transportul ţiţeiului brut prin conducte.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: