vineri

17 mai, 2024

19 septembrie, 2018

Ministerul Finanțelor a înclinat balanța în adunarea generală a acționarilor cec Bank, care a decis numirea Mihaelei Popa în funcția de director general – președinte al comitetului de direcție, interimar.

Schimbarea a fost posibilă după adoptarea separării funcției de cea de președinte al consiliului de administrație, care va fi ocupată de Radu Gratian Ghețea.

Radu Grațian Ghețea a fost președinte al cec Bank din 2007, după ce din 1994 și până în 2007 lucrase la Alpha Bank Romania, tot ca preşedinte în ultima parte a perioadei de până în 2007. Este un veteran al bankingului românesc, lucrând şi la fosta Banca Română de Comerț Exterior (BRCE, ulterior Bancorex).


Mihaela Popa era vicepreședinte coordonator al diviziei Corporate din septembrie 2007, anterior ocupând poziția de director vânzări-Sucursala Municipiului București, din cadrul cec Bank.

Și Mihaelea Popa și-a început cariera în 1978 la BRCE, unde a avansat până la funcția de director de sucursală. Din 1999 până în 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, iar din 2003 până în 2006, a fost director de sucursală, respectiv director regional al Raiffeisen Bank România.

Noul director general al cec Bank consideră numirea în această funcție„o preluare de ștafetă în cursa pe care am început-o cu 11 ani în urmă, alături de președintele Ghetea și de colegii din Comitetul de Direcție. Nu a fost ușor, însă, împreună, am reușit să câștigăm o prima etapă din această cursă, iar cec Bank se regăsește în prezent în grupul băncilor de elită din România. Banca trebuie să continue cursa”, a declarat Mihaela Popa.

Din comitetul de direcție al cec Bank mai fac parte Andrei Liviu Stamatian (director și prim-vicepreședinte, Gheorghe Carabasan (director și vicepreședinte), Ciprian Badea, Mirela Sitoiu, Valentin Mavrodin, Mihai Gogancea Vatasoiu, Mirela Calugareanu și Elena-Oana Iacob.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: