marți

18 ianuarie, 2022

Michael Bloomberg a intrat în cursa pentru a fi nominalizat de Democrați candidat la președinția SUA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 noiembrie, 2019

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al New York, a depus joi actele la Comisia Electorală Federală pentru a candida la preşedinţia Statelor Unite din partea Partidului Democrat. El se alătură unei liste de alți 20 de candidaţi pentru nominalizarea din partea acestei formaţiuni politice, transmute Reuters.

Depunerea actelor îi permite lui Bloomberg să atragă fonduri pentru campanie, dar un consilier a spus joi că acesta nu a luat încă o decizie definitivă în privința candidaturii sale.


Pe data de 15 noiembrie, New York Times anunța că Michael Bloomberg va finanța cu 100 milioane dolari o campanie online împotriva președintelui în exercițiu, Donald Trump.

Bloomberg, în vârstă de 77 de ani, a semnalat că intenţionează o înscriere târzie în alegerile primare democrate, sugerând că simte că ceilalți pretendenți la nominalizarea Partidului Demcrat sunt vulnerabili. Campania internă a Partidului Democrat a început în primăvara acestui an.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Michael Bloomberg s-a înregistrat deja să participe la alegerile primare din Alabama, Arkansas şi Texas, un alt consilier anunțând înscrierea și în scrutinurile din Georgia şi Michigan.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

rrr