luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 ianuarie, 2012

Mai mulţi membri Greenpeace au forţat intrarea în Ministerul Mediului, au reuşit să treacă de jandarmul de la poartă şi au intrat în biroul ministrului Mediului, unde protestează faţă de proiectul Roşia Montană, doi dintre ei legându-se cu un lanţ de caloriferul din birou – anunţă MEDIAFAX.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat marţi că a avut o discuţie cu reprezentanţii Greenpeace care au intrat cu forţa în biroul său, precizând că doi dintre ei sunt în continuare legaţi de calorifer şi că la un moment dat le va cere să plece pentru că va trebui să-şi continue activitatea.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ministrul Mediului a precizat că protestatarii i-au cerut să le spună ce e cu Roşia Montana.


„Eu sunt un om amabil şi chiar dacă au depăşit toate prevederile legale, pentru că s-au legat cu lanţuri de calorifer şi s-au aşezat acolo, am avut o discuţie de trei sferturi de oră şi le-am explicat punctul meu de vedere care este foarte clar încă de la preluarea mandatului: nu propun un aviz de mediu decât dacă sunt sută la sută convins că nu dăunează mediului”, a declarat Laszlo Borbely.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: