marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 iunie, 2020

Cel  puțin 600.000  de intervenții, vizite și consulații medicale au fost anulate în Italia, ca urmare a   blocării  spitalelor cu bolnavii de coronavirus  și  există riscul decesele ca urmare a neasigurării în condiții normale a actului medical să  devină  mai  numeroase decât cele  cauzate de pande mie, potrivit  medicilor  citați de Il Giornale.

Spitalele au acordat prioritate pacienților cu Covid-19, lăsându-i pe alții în afara actului medical, într-un fel sau altul.

Până în prezent, există aproximativ 500 de mii de operații chirurgicale și 12 milioane de examene radiologice care au fost anulate,  potrivit sursei citate prima dată  de  Hotnews.


Când va trebui  să  se facă toate  intervențiile, odată cu redeschiderea țării, se  vor crea blocaje de funcționare în structurile spitalelor, asupra cărora presiunea tocmai a început să se diminueze   puțin abia în ultimele săptămâni.

Colegiului medicilor italieni amintește că  întârzierea diagnosticului și a tratamentului ar putea duce la mai multe decese decât cele generate de epidemia de coronavirus.

Revnirea la normal  poate dura luni, dacă nu chiar un an, pentru a putea reveni la normal, chiar lucrând ore suplimentare, este semnalul de alarmă tras de medici.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: