joi

23 mai, 2024

30 ianuarie, 2018

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Șova (foto), a mers marți la minister pentru a-și lua funcția în primire. Odata ajuns la birou, Lucian Şova i-a chemat la minister pe toţi șefii din instiuţiile şi ai companiilor de transporturi, transmite Antena 3.

Odată adunați în sala, ministrul a venit la pupitru și a anunțat:

“Fiecare dintre dumneavoastră să completeze pe o coală de hârtie albă, pe care o veți primi, locul de muncă, funcția și trei fraze cât mai scurte cu putință, ar fi ideal să fie propoziții cu cele mai importante trei subiecte pe care ar trebui să le cunosc. Aceste documente îmi sunt destinate exclusiv mie și le voi citi astăzi”.


Omul de care se leagă promisiunea PSD cu cei 350 de km noi de autostradă în următorii doi-trei ani era așteptat cu interes maxim- angajaţii ministerului, anunță tot Antena 3, au fost scoși de dimineață în fața instituției, să facă curăţenie.

Noul ministru al Transporturilor s-a făcut remarcat încă de luni prin afirmația făcută la Parlament: “minutul de lucru al unui ministru este prea scump ca să meargă pe șantierele de autostradă”.

Lucian Șova este fost ministru al Comunicațiilor în Guvernul Tudose, dar are experiență în domeniu: a fost partener de afaceri cu rusul Boris Golovin în Regional Romlines Bucuresti, companie care se ocupa cu transportul rutier, a cărei activitate este întreruptă de mai mulți ani. Golovin este fost colonel GRU – serviciul de spionaj al armatei ruse – stabilit în România după 1990.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: