Liviu Dragnea s-a predat la Penitenciarul Rahova - CursDeGuvernare.ro
luni

25 octombrie, 2021

Liviu Dragnea s-a predat la Penitenciarul Rahova

27 mai, 2019

Fost președinte al PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și-a părăsit locuința luni, în jurul orei 16:20, îndreptându-se către Penitenciarul Rahova, acolo unde va sta 21 de zile în carantină, înainte de a fi transferat la penitenciarul unde va executa pedeapsa de 3,5 ani închisoare.

Pentru a nu fi văzut în drum spre penitenciar, Liviu Dragnea a recurs la o stratagemă: o primă mașină a ieșit din garajul casei sale, maşina personală a lui Liviu Dragnea, cu geamuri fumurii care erau şi acoperite cu perdeluţe.


20 de minute mai târziu, o a doua mașină, un Duster, despre care s-a aflat ulterior că este o mașină deținută de Poliție, a ieșit din curte, iar Liviu Dragnea a avut surpriza să constate că lumea adunată în fața casei sale nu s-a risipit.

Cum stratagema nu a reușit, Liviu Dragnea a fost ”escortat” în drumul spre penitenciar de mai multe mașini ale televiziunilor de știri, care au transmis în permanență imagini din trafic.

Dragnea a mers la penitenciar îmbrăcat cu blugi și cu o cămaşă în dungi, iar în buzunarul de la piept își ținea cartea de identitate, după cum s-a văzut în imaginile transmise. Postul România Tv a făcut publice imaginile cu Liviu Dragnea în maşina poliţiei.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Liderul PSD a fost condamnat luni la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială și Protecție Socială (DGASPC) Teleorman.


Sentința e definitivă și irevocabilă, a fost dată în completul de 5 judecători ai Înaltei Curți, iar dintre cei 5, doar unul a votat împotriva condamnării, fiind de părere că trebuie rejudecat dosarul.

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr