marți

28 noiembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 septembrie, 2016

dragneaPreședintele PSD Liviu Dragnea a anunțat joi, după o întâlnire cu membrii grupurilor parlamentare ale partidului, că PSD nu va intra în nicio alianță cu PRU, formațiune condusă de deputatul Bogdan Diaconu.

”PRU are niște protocoale cu niște partide cu foarte mari probleme, asupra cărora există suspiciuni de finanțare din Est. Mai are legături cu un partid din Polonia, al cărui președinte a fost arestat”, a justificat Liviu Dragnea poziția sa.

„Așa cum PSD nu va putea intra în guvern cu PNL, pentru că pragmatic vorbind nu va funcționa, categoric PSD nu poate intra în vreo alianță, de orice fel, cu PRU” a mai explicat președintele PSD.


Chestionat pe tema ultimelor declarații făcute de Victor Ponta despre PRU și a susținerii de care pare că se bucură fostul premier pentru preluarea formațiunii, Liviua Dragnea a răspuns: „Noi suntem foarte deschiși și democratici. Fiecare e liber să susțina valorile pe care le crede de cuviință.”

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la B1TV: ”Îmi doresc să rămân în PSD. Dacă nu e loc, nu e loc. Asta e o discuție mai complicată. Fiecare conducere, și eu am fost șase ani în conducere, își face o anumită gândire. De asta am făcut comparația cu fotbalul. Vine un antrenor nou și zice: Jucătorii ăștia îi vreau, pe ăia nu îi vreau. E jucător bun, dar nu îl vreau eu. Poate mă împrumută la altă echipă, dacă nu au nevoie de mine.”

Partidul România Unită, condus în prezent de Bogdan Diaconu, a anunțat în ultimele zile ”transferul” mai multor deputați PSD. Între aceștia se remarcă apropiatul lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță.

Bogdan Diaconu a anunțat că este pregătit să cedeze președinția formațiunii lui Victor Ponta.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: