vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 decembrie, 2019

Opt candidați s-au înscris în cursa pentru funcția de procuror general, cinci pentru cea de procuror-șef al DNA și tot cinci pentru șefia DIICOT, a anunțat marți ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Candidați pentru Parchetul General: Parchetului General: Ionel Corbu, Florin Daniel Cășuneanu, Gabriela Scutea, Laura Oprean, Pompiliu Drilea, Daniel Horodniceanu, Sorin Vasilache și Răzvan Horațiu Radu.

Procuror-șef DNA: Mariana Alexandru, Crin Nicu Bologa, Camelia Grecu, Ionuț Botnaru, Călin Nistor (actual șef interimar DNA).

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

DIICOT: Teodor Niță, Ioana Albani, Georgiana Hosu, Viorel Badea și Daniel Horodniceanu (fostul șef DIICOT).

”Ieri (luni, n.r.), la 24:00, erau înregistrate pentru Parchetul General 8 candidaturi, pentru procuror-șef DNA 5 candidaturi și pentru procuror-șef DIICOT 5 candidaturi. Azi-noapte, după verificarea preliminară a conformității dosarelor de candidatură, am constatat că toate candidaturile depuse îndeplineau condițiile legale. Astăzi (marți, n.r.) mai facem o verificare a acestor dosare și apoi vom anunța lista”, a declarat Cătălin Predoiu, la sediul Ministerului Justiției.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: