duminică

14 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

27 iulie, 2013

Vadim Tudor, pe site-ul Parlamentului European

Lideri PRM din teritoriu susțin că l-au exclus din partid pe președintele și fondatorul formațiunii politice, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, la o reuniune care a avut loc sâmbătă, la Alba Iulia, sub titulatura de Congres Extraordinar, însă eurodeputatul afirmă că nu poate fi exclus din PRM, pentru că el deține marca înregistrată ”Partidul România Mare”.

Liderii PRM care i se opun lui Vadim Tudor susțin că la așa-numitul Congres Extraordinar au participat 700 de delegați, iar în urma reuniunii a fost decisă, prin vot, excluderea lui vadim Tudor și numirea fostului primar al Clujului, Gheorghe Funar, în funcția de președinte al PRM.

”Mulţi s-au îndepărtat de partid din cauza comportamentului lui Vadim Tudor”, a declarat Gheorghe Funar, citat de Agerpres.


”PRM-ul condus de Corneliu Vadim Tudor, chiar şi din umbră, intră în groapă pentru totdeauna’, a spus unul dintre organizatorii congresului, Dumitru Badea, preşedinte al PRM Neamţ.

În replică, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, care nu a fost prezent la reuniunea de la Alba Iulia, a declarat că el deține marca Partidul România Mare, pe care a înregistrat-o la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și, astfel, nu poate fi exclus din PRM.

”Ei n-au cum să mă dea afară pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele meu”, a spus Vadim, într-o declarație telefonică pentru Agerpres.

Europarlamentarul i-a acuzat pe opozanții săi din partid că au organizat ilegal Congresul de la Alba Iulia, cu acte false, el precizând că îi acționează în instanță.


”Au venit cu acte false şi au anulat Congresul PRM din urmă cu o săptămână care era de trei ori mai numeros. E un Congres total ilegal. Ei sunt câteva sute de persoane. PRM are 300.000 de membri. E o încercare disperată a lor pentru a se mai băga în seamă. Cei mai mulţi de acolo au fost daţi afară din PRM. Erau foşti senatori, deputaţi, preşedinţi de Consilii judeţene şi eu nu am mai avut ce să le ofer. Acum îşi caută un stăpân”, a mai spus Vadim Tudor.

PRM are doi europarlamentari, pe Vadim Tudor și pe Dan Zamfirescu, ei nefiind afiliați la vreo familie politică europeană. Inițial, PRM avea 3 europarlamentari, însă Ciprian Claudiu Tănăsescu a plecat de la PRM la PSD, devenind membru al grupului Socialiștilor și Democraților din Legislativul european.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: