joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 decembrie, 2017

Reactor nuclear la Cernavodă

Consiliul de administraţie al Nuclearelectrica (SNN) i-a numit pe Dan Laurenţiu Tudor şi pe Toni Viorel Lary în funcţiile de director general adjunct „pentru o perioadă provizorie de 4 luni”, începând cu 3 ianuarie 2018, potrivit unui raport al companiei trimis la Bursa de Valori București (BVB).

Numirile implică riscul unor conflicte de interese, având în vedere faptul că Dan Laurențiu Tudor face parte din conducerile altor producători de energie: este în prezent director adjunct al unui alt producător de energie, Electrocentrale Bucureşti şi este şi membru în consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Toni Viorel Lary este, la rândul său, vicepreşedinte al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive (ANDR).


Dan Laurențiu Tudor va coordona activităţile de achiziţii publice, cele juridice, referitoare la afacerile corporatiste, strategiile şi politicile de resurse umane la nivel de companie. Toni Viorel Lary va coordona activităţile de dezvoltare a proiectelor de investiții și pe cele de tranzacții cu energie.

Nuclearelectrica este operatorul Centralei Nucleare de la Cernavodă, singurul producător de energie nucleară din România şi, totodată, acțiunea SNN este una dintre cela mai performante din componenţa indicelui BET, de referință pentru BVB.

Pentru a susţine numirile raportul SNN invocă argumentele:

  • necesitatea unor măsuri în cadrul companiei pentru indeplinirea obiectivelor inscrise în Strategia de dezvoltare a SNN pe termen lung (2015-2025),
  • nevoia de creştere a competitivităţii instituţiei având în vedere liberalizarea totală a pieţei de energie din ianuarie 2018,
  • necesitatea reorganizării unor activităţi curente ale societăţii în scopul unei mai bune integrări a acestora în procesul managerial general, precum şi
  • implementarea unor strategii de resurse umane în vederea creşterii nivelului de identificare şi retenţie de personal.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: