miercuri

6 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 noiembrie, 2019

În conferința de presă organizată miercuri, la sediul PSD, președintele a fost întrebat despre vacanțele sale și despre imaginea unei zile de muncă la Cotroceni.

Răspunsul președintelui, preluat de Digi24, în legătură cu vacanțele sale:
”E foarte interesant că lumea a urmărit sper, cu drag, că președintele lor poate să rupă câte o zi, câte o sâmbătă, câte o duminică. Am fost plecat în 5 ani în 3 vacanțe.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Poate vă va surprinde, și când am plecat în vacanță o săptămână mi-am luat mapa și pixul și am lucrat. Nu există concediu pentru președinte. Am lucrat pe documente, inclusiv documente scrise. În ultimii 2 ani nu am mai avut vacanțe deloc pentru că am stat să păzesc România de PSD-ști.”


Cât despre ziua sa de muncă, Klaus Iohannis a răspuns: ”O săptămână normală de muncă la Cotroceni arată diferit, de la o săptămână la alta. Săptămâna de muncă începe luni și se termină vineri seara, sau sâmbătă. Ziua începe dimineața și uneori se termină la 6 seara, alteori la miezul nopții.”


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: