luni

22 iulie, 2024

6 octombrie, 2011

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a acuzat, joi, compania Nokia că are comportament de ”lăcustă industrială”, prin plecarea acesteia de la Jucu, și i-a criticat pe oficialii statului care au negociat termenii investiției Nokia în anul 2007.

„După părerea mea, aşa ceva se numeşte comportament de lăcustă industrială. Vine într-o locaţie, consumă frumos resursele puse la dispoziţie, după care pleacă”, a spus Iohannis, citat de Agerpres.

„Cei care au promovat proiectul Nokia, ar fi trebuit să se informeze care este politica concernului Nokia. A fost evident că aşa se întâmplă. Nu s-a discutat cu Nokia în ce condiţii vine, în ce condiţii pleacă. Măcar informal, dacă nu printr-un contract”, a mai spus președintele Forumului Democrat al Germanilor din România.


Compania Nokia a anunțat că va închide fabrica de la Jucu, județul Cluj, la finalul acestui an, după mai puțin de patru ani de la deschiderea acesteia.

Compania a deschis fabrica de la Jucu în condițiile în care a beneficiat de facilități fiscale și infrastructură din partea Guvernului liberal condus de Călin Popescu Tăriceanu și din partea Consiliului Județean Cluj, condus atunci de liberalul Marius Nicoară, dar și de sprijinul politic al actulaului premier Emil Boc, pe atunci primar al municipiului Cluj-Napoca.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Sâmbătă seară ne-a trecut tuturor – nu numai lui Donald

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: