vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 februarie, 2018

JTI a fost certificată, pentru al cincilea an consecutiv, Top Employer România 2018 (Angajator de Top) și Top Employer Europe 2018, în urma evaluării realizate de Institutul Top Employers. Certificarea reprezintă o recunoaștere a condițiilor excelente de muncă oferite de JTI și a mediului de lucru propice pentru cultivarea și dezvoltarea talentelor.

Institutul Top Employers a evaluat JTI România pe criterii legate de Strategia Talentelor, Planificarea forței de muncă, Programul de integrare a noilor angajați, Cursurile de pregătire profesională, Managementul performanței, Dezvoltarea abilităților de leadership, Dezvoltarea carierei, Compensații și beneficii, Cultura organizațională.

„Acest prestigios premiu este o recunoaștere a faptului că am reușit să fim nu doar un bun angajator, dar și un loc de muncă extraordinar, unde oamenilor li se oferă șansa de a se dezvolta din punct de vedere profesional și personal. Practicile noastre de resurse umane sunt consistente și transparente, încurajând dezvoltarea talentelor, diversitatea și deschiderea. A avea oamenii potriviți în funcțiile potrivite stă la baza succesului nostru. Așadar, am stabilit cele mai înalte standarde pentru recrutare, training, dezvoltare profesională, planificarea carierei. În același timp, este foarte important ca angajații noștri să simtă că fac parte dintr-o organizație bazată pe valori adevărate, unde își pot îndeplini aspirațiile”, a declarat Magdalena Klosinska, Human Resources Director JTI România, Moldova & Bulgaria.


„Certificarea Top Employer reprezintă o dovadă a valorilor noastre de bază și, în plus, vine într-un moment foarte important pentru JTI Romania. În 2018, aniversăm 25 de ani de când am început activitatea pe piața locală, JTI fiind una dintre primele multinaționale stabilite în România. Această aniversare are loc într-un an foarte special pentru țară, și anume Centenarul Marii Uniri. Suntem parte din comunitatea în care trăim și muncim, împărtășim succesele cu această comunitate și cu angajații noștri. Oamenii sunt ambasadorii companiei și ei construiesc reputația JTI, în calitate de angajator preferat. Aș vrea să dedic acest premiu angajaților noștri români, recunoscuți în grupul JTI pentru pregătirea profesională, dedicare și angajament”, a declarat  Mark Rock, General Manager JTI Romania, Moldova & Bulgaria.

La nivel global, continuând să construiască pe baza reputației de angajator care oferă condiții excelente de muncă, JTI și-a extins statutul de Top Employer. În cadrul ceremoniei anuale care a avut loc pe 15 februarie la Amsterdam, JTI a primit certificarea globală Top Employer pentru al patrulea an consecutiv, împreună cu cel mai mare număr de certificări regionale de până acum: compania a fost cotată numărul unu în Europa, Asia-Pacific și America de Nord, numărul doi în Africa și Orientul Mijlociu. JTI a primit pentru prima dată certificarea Top Employer, în Africa și în America de Nord.

Howard Parks, JTI’s Human Resources Senior Vice President și Executive Committee member, atribuie reputația excelentă a companiei în calitate de angajator, unei abordări pe termen lung a Resurselor Umane, care pune angajații pe primul loc:  „Dacă începem să ne gândim la angajați ca la investitori, mai degrabă decât ca la niște active, vom ajunge să ne schimbăm abordarea legată de recrutare, motivare, dezvoltare și păstrare a acestora. La fel ca investitorii noștri, angajații sunt preocupați de ceea ce se întâmplă astăzi, însă sunt și mai interesați de ceea ce urmează.”

Studiul efectuat de Institutul Top Employers a confirmat practicile de succes ale JTI în domeniul Resurselor Umane în cadrul a 54 de birouri și fabrici certificate, în 50 de țări.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: