vineri

9 iunie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 octombrie, 2020

Curtea de Apel București a validat marți mandatul de primar general al Capitalei câștigat de Nicușor Dan la alegerile din 27 septembrie, după ce a respins toate contestațiile depuse împotriva acestuia.

Decizia este definitivă.

”Admite excepția tardivității. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate. Definitivă”, arată minuta completului de la CAB care a avut dosarul.


Nicușor Dan i-a acuzat pe Gabriela Firea, primarul în funcție, și pe consilierii PSD că tergiversează intenționat preluarea mandatului prin depunerea a 52 de contestații ”copy-paste”.

”Bucureştiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea şi colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci şi două) cereri de apel, formulate în majoritate de foşti şi actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, scria Nicuşor Dan, săptămâna trecută, într-o postare pe Facebook.

Primarul ales mai susținea că ”urgenţa PSD nu este însă rezolvarea problemelor oraşului, ci intârzierea preluării mandatului” său.

În acest moment, sute de de blocuri din Capitală nu au apă caldă de cel puțin o săptămână.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 82 (al 19-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul ”Înapoi, în improvizație”. Din cele 184 de pagini ale acestui

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: