miercuri

17 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 mai, 2018

Inspecţia Judiciară a a început luni verificarea eficienței manageriale la DIICOT Bacău și DNA Oradea. Controlul vizează anii 2016, 2017 şi trimestrul I al anului 2018.

„Începând de azi (luni-n.r.), Inspecţia Judiciară efectuează două controale având ca obiect eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente, de către conducerile DIICOT – ST Bacău şi DNA – ST Oradea, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentare de către procurorii şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul acestor unităţi de parchet”, potrivit unui anunţ al Inspecţiei Judiciare, postat pe pagina de Facebook.

Verificările vor dura o săptămână.


Controalele de acest tip au demarat, la modul sistematic, anul trecut, când minsitrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut Inspecției un control la DNA central, pentru verificarea eficienței manageriale ale echipei Laurei Codruța Kovesi.

De curând, Inspecția a inițiat o nouă verificare la DNA central, pentru a constata dacă au fost rezolvate problemele surprinse anul trecut, printre care și dosarele vechi.

Anul acesta, inspectorii IJ au analizat și activitatea de la DNA Ploiești, în urma înregistrărilor făcute de fostul deputat Vlad Cosma, condamnat în primă înstanță pentru fapte de corupție, cu mai mulți procurori.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: